Előkészítés és szállítás

Hogyan készítünk el egy szállítmányt?

Miután leadta a megrendelését, a raktárunkba ellenőrizzük hogy készen állnak-e a termékek. Ha igen akkor csomagoljuk és átadjuk a szállítmányozónak. Miután a csomag elhagyta a központunkat,  a követési opció segítségével ellenőrizheti, hogy pontosan hol található a csomag. Ez a szolgáltatás a küldemény elküldésének időpontjától napi 24 óráig rendelkezésére áll.

Szállítási határidő

A megrendelések kézbesítése általában 2-5 munkanapig tart. Ez elég idő arra, hogy a pénzt elküldje a számlánkra, mi elkészítsük és kiszállítsuk a csomagot. Amint elkészítjük a csomagot, e-mailben értesítjük. A raktár elhagyása után a kézbesítés 1-3 munkanapot vesz igénybe. A futárok a szállítmányt 8-17 óra között (hétfőtől péntekig) kézbesítik. A küldeményeket hetente kétszer küldjük ki kedden és csütörtökön.

Nem kézbesített csomag

Ha a csomagot a futár különböző okok miatt nem tudta kézbesíteni, az nem azt jelenti, hogy a küldemény vissza lesz küldve az üzletünkbe. A futár még kétszer megismétli a kézbesítési kísérletet. Három kísérlet után a csomag rövid ideig a futércég raktárában lesz elhelyezve.

Szállítási költségek

A szállítási költségeket a szállítási költség számológép segítségével a "Közlekedés" lapon ellenőrizheti.

Back to Top